понедељак, 2. јул 2018.

1/8 ФИНАЛА СП: БЕЛГИЈА - ЈАПАН

КАФАНСКА (НЕ)КОРЕКТНА ФУДБАЛСКА РАЗМИШЉАЊА

Белгијска чоколада против јапанског сушија. Робовласничка етика или код самураја. Топли какао за Белгију на путу ка Бриселу или колективни харакири за Јапан.




*Ова кафанска размишљања су лишена сваких обзира и политички коректних прешећерених лимунадица. Свака несличност са нестварним ликовима је изразито намјерна. Упозорени сте. Ко и даље мисли да је фудбал само игра и спорт нека бјежи обзиром без главе.

БЕЛГИЈА - ЈАПАН

Белгија: У првом кругу играли одлично. Одиграли поштено против вјечних превараната Енглеза и себе послали у тежи дио жријеба. Имају много добрих играча, али и врло мало Белгијанаца. Репрезентација састављена од бивших робова. Еуфорична чланица ЕУ(форије). Њихов Брисел нова Вавилонска кула. Поред тога баштине културна достигнућа поробљавања других народа. Нарочито се истакли у Конгу на челу са њиховим краљем Леополдом II - његова огромна статуа и даље краси престоницу ЕУ, што ће рећи да и даље не одустају од старих хобија.

Јапан: Једва прошли први круг такмичења. Нису се нарочито показали. Борбени јесу, али се ту прича и завршава. Увијек агресивни према комшијама - нарочито Кинезима. Једу суши, али им то не смањује агресију. Савезници Хитлера. Бичевани сопственом дисциплином (не кичме). 

На кога обратити пажњу:

Ромелу Лукаку (Белгија): Типичан примјер шта вам се може десити ако једете пуно белгијске чоколаде. Његови преци робови - а он ето ослобођен да би учествовао на модерним гладијаторским играма. Озбиљно пријети да буде најбољи стријелац овог СП.

Маја Јошида (Јапан): Препоручује га име Маја, а мушко је ако је вјеровати Јапанцима. Једина шанса Јапана данас и јесте одбрана. Командант јапанске одбране женског имена. 

Прогноза:

У сусрету белгијске чоколаде и јапанског сушија прогноза је очита - црна чоколада је много јача. Јапанци навикли на слабу храну, а делеко од некадашњих самураја, имају мало шанси у овом мечу. Камиказа стил им је једина шанса. Послије меча могућ колективни харакири, ако одлуче да се врате на пут самураја. 


0 коментара:

Постави коментар

 
;