понедељак, 2. јул 2018.

1/8 ФИНАЛА: ШВЕДСКА - ШВАЈЦАРСКА

КАФАНСКА (НЕ)КОРЕКТНА ФУДБАЛСКА РАЗМИШЉАЊА

Шипци ће обрати шипке. Почетком јесени је сезона шипка па их позивамо да дођу на Косово и Метохију у своју матичну државу Србију. Реално, Швајцарцима се више гледа Федерер - вријеме је да се кући крене. 


*Ова кафанска размишљања су лишена сваких обзира и политички коректних прешећерених лимунадица. Свака несличност са нестварним ликовима је изразито намјерна. Упозорени сте. Ко и даље мисли да је фудбал само игра и спорт нека бјежи обзиром без главе.

ШВЕДСКА - ШВАЈЦАРСКА

Шведска: Лажни викинзи. Сада познати по папирним шљемовима и свим могућим правима и травестијама. Мека за муслимане са Блиског истока и Босне. Најбољи фудбалер свих времена им Златан од Босне. Зачудо и даље им већина репрезентације бледуњави плавушани - сачекајте док мигранти поодрасту. Демонтриали Мексико, којем је позлило од љутих паприка, и пласирали се у други круг

Швајцарска: Право име репрезентације Шкиперија два (у оригиналу Shqipëria). Окосницу репрезентације чине лажни Илири - номинални Швајцарци - истински Шипци. Замишљам сцену како Шипци беру шипке по српској покрајини. Њихов сан ће остати недосањан. Косово је Србија, то и они знају. Показали то тако што су рукама симболички представили српског двоглавог орла. То исто мисли и Лихштајнер. Земља грађена на лажном швајцарском идентитету. Добрим партијама наше браће са Косова прошли у други круг. 

На кога обратити пажњу:

Викинге са папирним шљемовима (навијачи Шведске): Фудбалери су им једнолични, белдуњави, провидни као стерилне газе. Занимљивије је пратити шта данас значи бити Викинг. Основно оружје папирни шљем. 

Федерер (тенисер Швајцарска): Почео је Вимблдон. Можете погледати Федерера, човјек је Швајцарац, док у репрезентацији скоро и да нема Швајцараца. Лихштајнер пријети да крене корацима Арчибалда Рајса - да постане Србин. Ево покрећемо иницијативу да му се додијели почасно држављанство Србије. Вучићу, молим те одреагуј! - они су свакако твоји пријатељи.



Прогноза:

Шипци ће обрати шипке. Почетком јесени је сезона шипка па их позивамо да дођу на Косово и Метохију у своју матичну државу Србију. Гранит од Шипака и ђердан од шипка. Реално, Швајцарцима се више гледа Федерер - вријеме је да се кући крене. 




0 коментара:

Постави коментар

 
;