недеља, 1. јул 2018.

1/8 ФИНАЛА ШПАНИЈА - РУСИЈА

КАФАНСКА (НЕ)КОРЕКТНА ФУДБАЛСКА РАЗМИШЉАЊА

Ми тврдимо, из дубине срца, са најискренијим надама - Русија ће побиједити Шпанију. А ко снива том се и остварује. Ми снивамо и браћи Русима желимо да згазе инквизиторе. ВПЕРЁДРОССИЯ!

*Ова кафанска размишљања су лишена сваких обзира и политички коректних прешећерених лимунадица. Свака несличност са нестварним ликовима је изразито намјерна. Упозорени сте. Ко и даље мисли да је фудбал само игра и спорт нека бјежи обзиром без главе.




ШПАНИЈА - РУСИЈА

Најава:

Шпанија: Сви су више од њих очекивали. Ми кажемо - доста више и докле више. Досадили су. Висили против Марока, али се ипак извукли. Када хоће могу и знају играти лопте, али се чини да је дошло до засићења. Иначе, земља препуна слоге. Каталонија и Баскија много воле Мадрид. Свима су непозната шпанска села, а тек политичке шпанске бајке. Због сопственог рачуна не признају Косово. Хвала им иако, наравно, за њих и за нас не важе иста правила. Биће да има једнаких, али и једнакијих. Познати по милосрдној Инквизицији - која је само људима објашњавала гдје гријеше. Реално, да се не лажемо било је вјештица. Шта, не вјерујете??? Срамота. Па тако каже Света столица. Ко смо ми да мислимо? Невиђена дрскост. 

Русија: Оспоравани. Наводно не знају играти фудбал. Лагано прошли групу, а са резервном екипом мало попустили Уругвају да се окуражи. Највећа земља на свијету. Земља Достојевског,  Чајковског, православља, водке, прве обојене револуције у историји. Истинска браћа са Србима. Пљувачи, НВО (америчке) подгузне муве, самопорицачи, нечитачи, незналице оспоравају руско братство и помоћ. Од историје дошли до уџбеника Природа и друштво, а онда их заморило и од тада се даље нису помјерали, али ето поприлично позвани да кажу много по питању руско-српских односа. А ултиматум Цара мученика Николаја II Романова нашим "пријатељима" Французима? Да је само то, а није, - мало ли је? Русија - земља богате историје и још већег природног богатства. Због тога нарочито занимљива свим противницима. Истинска насљедница Византије и пророчански Трећи Рим. Ови псићи са Запада типа енглеске пудлице, француски булдози, предвођени америчким стафордом очигледно не знају како је тешка рука руског медвједа. Знају, само се мало заборавили. Учитељица живота опомиње -сјетите се Наполеона и Хитлера и биће доста. За крај: Злочин (је не читати Достојевског), и Казна (полупразна глава) се обавезно мора прочитати.

На кога обратити пажњу:

Серхио Бускетс (Шпанија): Брускета модерног фудбала. Очит примјер деградације фудбала. Више личи на кљакаву тетка Персу него ли на фудбалера. Удара противнике подмукло без лопте - за то специјалиста. Има само једна ствар у којој је бољи - симулирање. Камуфлант - симулант - фолирант. Упозорење: дозирано га гледати - умије тешко пасти на желудац.

Александр Головин (Русија): Чајковски овог руског тима. Његова игра - Лабудово језеро. Када за Модрића кажу да је Моцарт Ватрених, а ми ето одговарамо Головин је Чајковски Зборнаје. Има одличан преглед игре, добар пас - подсјећа на Александрa Мостовоја. Покретач свих руских акција. Руска симфонија не може без тактова свог (овог) Чајковскога.

Прогноза:

Ми тврдимо, из дубине срца са најискренијим надама - Русија ће побиједити Шпанију. А ко снива том се и остварује. Ми снивамо и браћи Русима желимо да згазе инквизиторе. Када нема Срба наша друга репрезентација је Русија. Тим је све речено. Ми Срби имамо двије отаџбине - мајку Србију и матушку Русију - по ријечима Антонија Ђурића. Нема нам помоћи - вирус Достојевскога царује над нама. ВПЕРЁДРОССИЯ!

0 коментара:

Постави коментар

 
;