субота, 7. јул 2018.

1/4 ФИНАЛА СП: РУСИЈА - ХРВАТСКА

КАФАНСКА (НЕ)КОРЕКТНА ФУДБАЛСКА РАЗМИШЉАЊА


Руски медвјед је најопаснији када се пробуди из зимског сна. Наша порука јасна Хрвати посустају под зидинама Сочија. Историја је учитељица живота - НАПРИЈЕД РУСИЈА!!!

*Ова кафанска размишљања су лишена сваких обзира и политички коректних прешећерених лимунадица. Свака несличност са нестварним ликовима је изразито намјерна. Упозорени сте. Ко и даље мисли да је фудбал само игра и спорт нека бјежи обзиром без главе.


РУСИЈА - ХРВАТСКА

Русија: Велика, највећа, мила и братска - наша драга Русија. Далеко километрима - близу срца. Наша старија сестра. Не воле је само они који је не познају. Ослободитељка Европе и то најмање два пута: први пут сломили зубе Наполеону - моралном и физичком кепецу мегаломанслих претензија,  други пут уништили Хитлерово нацистичко чудовиште. Њена улога увијек иста. Контратежа западној хегемонији. Садашњи чувар и мајка свих православних народа. Истинска суперсила. Подарила свијету мноштво генија: Пушкина, Гогоља, Толстоја, Достојевског, овдје стајемо листа је предуга. Ништа је није уништило, увијек ојачало. Против Шпаније играли одбрамбено и одбранили се. Историја их научила да се бране па су у томе постали одлични.

Хрватска: Диве јој се, уздишу, клањају јој се - праве се митови од њене борбености, и то ни мање ни више него Срби. Оне које су систематски уништавали и данас у Хрватској свели на статистичку грешку - највише јој се диве. Е то се зове вишеструки злочин у поврату, а за њега слиједи највећа казна. Њиховој измаштаној борбености се ето Срби највише диве. Ту борбеност су показали већ небројено пута, па су од силне љубави и ревности отворили и први логор за дјецу (српску) у историји цивилизације. Знам да је истина увијек прегорка пилула, али се само тако оздравља. Плагијат нација је у константној потрази за самопотврђивањем. Први пут добили државу након распада СФРЈ и формирали је понајвише од покатоличених Срба. И данас из негације (сопственог поријекла) праве афирмацију (великохрватског идентитета и мегаломански измаштане историје). Ето цијеле истине о њиховој борбености и наводној љубави за домовину. Кратка потврда написаног - идеолог хрватства из којег је изникло усташство Анте Старчевић је био Србин. Иначе творац чувене изреке - да су Срби накот зрео за сјекиру. Ко сије безакоње, жњеће муку. (Приче Сол 22, 8) мудрост изречена још у Старом завјету. Има и други пут - стрмији и тежи - покајање и отријежњење за све затроване и заблудјеле. Тако би и Хрватска коначно продисала, и збацила љагу са својих нормалних, самосвјесних сународника истинских Хрвата.

На кога обратити пажњу:

Станислав Черчесов (селектор Русије): Успијева(о) да остане смирен и послије извођења пенала. Човјек стијена. Несаломљив. Одлика руског карактера. Интересује нас хоће ли остати смирен и сада када Руси пошаљу Хрвате у домовину.

Домагој Вида (Хрватска): Прва асоцијација баба Вида. Свако је чуо макар једном за бакицу Виду, а за оне који је нису видјели до сада нека погледају утакмицу Русија - Хрватска. Немојте да вас изненади - може изгледати као мушко - али у ствари је женско. Нека вас привид не завара. То је баба Вида. 



Прогноза:

Стаљинград 1942. Сурови руски вјетар шамара по лицу усташке војнике. Дошли су у Стаљинград са својим пуком 369. појачаном пјешачком пуковнијом (у оригиналу). Њихов пук је познат и под називом Хрватска Легија. Није било лако куда су све прошли да би Руса сахранили, заједно са браћом из Хитлеровог Вермахта. Хладно, снијег, зима. Срце хоће да препукне. Глад осваја. Помишљају боље да нас и нема. И убрзо их није ни било. Данас. Топло јулско сунце Сочија грије по лицу хрватског фудбалера. Дошли су да фудбал играју, са истим жељама да Руса сломе и побиједе. Не вјеруј Данајцима ни кад поклоне носе. Овога пута стигли са својих једанаест најбољих. Репрезентација позната као Ватрени - помишљају ако нема снијега да је Рус мало мање бодар и неспреман. Е ту и лежи замка. Наполеон се преварио, па главу изгубио, Хитлер се залетио па се самоубио. Руски медвјед је најопаснији када се пробуди из зимског сна. Наша порука јасна - Хрвати посустају под зидинама Сочија. Историја је учитељица живота - НАПРИЈЕД РУСИЈА!!!


0 коментара:

Постави коментар

 
;