понедељак, 30. децембар 2013.

ЛДП - ЛАКО ДО ПОСЛА (3 дио)


НАСТАВЉАМО СА НАСТАВЦИМА. ОВО ЈЕ ТРЕЋИ ДИО УЛТРА, МЕГА,  (НЕ)ПОПУЛАРНЕ СЕРИЈЕ ТЕКСТОВА ЛДП. НА ПИТАЊЕ КАКО ДО ПОСЛА, МИ КАЖЕМО ЛАКО! КАКО? ЛАКО! СВАКАКО ДА ЈЕ ЛАКО. КАКО? ЧИТАЈТЕ И УВЈЕРИЋЕТЕ СЕ.

Постаните војник НВО-а



Под овим НВО не мислим на канал ХБО, и даље пишем искључиво ћирилицом. Свети Ћирило отпочео, Климент направио, Мркаљ надоградио, Вук завршио, а ми пишемо, ЋИРИЛИЦУ. Ко пише? Ми не пишемо. Ми смо Ћирила замијенили са Латином. За нас, изгледа, некада давно бише два брата. Један Латино, а други Методије. Дакле, поунијачили смо и Ћирила, те му надјенули бајковито име. А откуд сад па одједном да је битан тај Ћирило, и даље ћирилица? Та Ћирилица мора да је жена од Ћирила. Ако смо већ прекрстили Ћирила прекрстисмо и Ћирилицу, нека буде и она Латиница. Латино и Латиница - Латинска сапуница, српске редакције. Некад вољесмо ћирилицу, а данас већма љубимо латиницу. Прељубочинци. Прељубисмо ћирилицу, а обљубисмо латиницу. Прељубочинци. Углавном, да се вратим на НВО, под којим не подразумијевам чак ни ХВО. Оставимо и латиницу и ћирилицу, латиничне и латинске серије, писма и главе, те се посветимо ономе битнијем, ономе материјалном. Зајеби духовно. Материја је ту, од ње је све саграђено, она све твори, она је битна, она је есенција живота. О њој говоримо, о њој једино, само, и искључиво говоримо! Дух је несталан, пролазан, вјетропиран, непостојећи чак, имагинација, те га остављамо, заборављамо. На крају, ако ћемо поштено дух се и не једе, а хљеб, материја једе, снагу, живот даје. Нахрани, па тражи врлину (смјело украдено од достојанственог Достојевског)! Стога, идемо у потрагу за храном. Брзо, брзо, већ смо исувише, превише огладњели. Хитамо. Тема је како до посла. Наслов „Постаните војник НВО-а“. Да разријешимо мистерију, НВО, дакле, није ни ХБО, ни ХВО. НВО је... ТА НА НАНА НННН ТНННН (словна имитација Бетовена) НЕВЛАДИНА ОРГАНИЗАЦИЈА. Ако хоћете посао, пажљиво читајте. ОДАВДЕ УСТВАРИ ПОЧИЊЕ ТЕКСТ. ОВО ПРЕТХОДНО НАПИСАНО ЗАНЕМАРИТЕ, ОБИЧНО ТРАБУЊАЊЕ.
Постати војник НВО значи борити се храбро, достојанствено, смјело, за туђе циљеве. Убиједити себе, да, то је тако. Ако не себе онда друге сигурно. Мала жртва – велика задовољштина. Циљ племенит, а то је најбитније. Циљ и јесте продати маглу под шлаг, муда под бубреге. Племенито. За овакав начин запошљавања није потребна велика мука. Можете се придружити већ постојећим племенитим организацијама, а ако се тиме не задовољавате направите своју сопствену. Знам, рећи ћете како? Већ раније рекох лако. Потребно је само да одлучите шта или кога да промовишете, кога да пљујете, кога да величате.

Ово су бубрези

ДОБРО
Несебично нудим идеје, ризикујући да украдете неку. Могућности су разноврсне. Заштита бијелих поларних медвједа у БиХ, фока, безкичмењака свих врста, имплементација (никако спровођење то звучи превише декадентно), глобалних принципа, европских стандарда. И даље. Промоција људских и животињских права. Укидање религије као застарјеле, извитоперене људске креације, промоција права на абортус, праведно, милосрдно убиство – еутаназија. Ми смо имали искуства са милосрдним убиствима преко Милосрдног анђела. Ово све звучи занимљиво, примамљиво, мамипарљиво, али може боље. Много боље. Ево, боље.
БОЉЕ
Откривам вам велику тајну НВО сектора. Ако хоћете да ваша организација буде препозната као прогресивна, модерна, ловомамљива, онда морате учинити сљедеће. Борите се за заштиту сексуалних мањина, штитите ватрено њихова права. Залажите се за опште прихватање педерастије и лезбоманије. Лоботомишите народ. Објасните им, да је то све нормално, да то потврђују свјетски еминентни научници и стручњаци свих профила и калибара. Позивајте се на мајку природу. Разјасните како су примјери истосполног општења више него заступљени у природи. Реците да чак и краљ животиња, лав, понекад ћућне, затефтери, другом краљу животиња, лаву. Кад може лав, што не би могли и људи лафови. Промовишите истосполне бракове. Ако вас неки дрски безобразник, наводни чувар традиције, оптужи за богохулништво или неку сличну бласфемију смјело одговарајте, никад не посустајте. Реците, смјело реците, да Бога нема, није га ни било, све је то плод људске маште. Људи се бојали грома, па измислили Бога. Просто. А ти наводни чувари традиције су обична багра, пијаница и љенгуза, коју су ништа друго до националисти и шовинисти. Појмове национализам и шовинизам увијек представљајте као синониме. Мијешајте жабе и бабе, крушке и јабуке и у томе уживајте.

Напредак у свој својој снази и моћи

 Ако измамите довољно пара од својих добрих пастира, финансијера, организујте туре до Низоземске, земље ниске, а високих моралних начела. Умјесто да водите људе на разноразне измишљене манифестације типа ракијаде, пасуљијаде, купусијаде, ви их водите на ЈЕБАДЕ. Холадске проевропске, прогресивне, ЈЕБАДЕ. Туристичка тура, али искључиво за симпатизере ваше организације, могла би да буде пун погодак. Одлазак до Холандије, тамо организована заједничка јебада. Изјебете се сви онако организацијски. Бинго. Пун погодак. Тачно у мету. Рајска острва – паклена јебада, нека буде слоган, или Холадија – рајска јебада, Низоземска – земља ниског старта. Све популарнија дестинација постаје и Уругвај, са својим цивилизацијским нормативима. Све је дозвољено и све треба да буде дозвољено. Добро, ааа. Јако, добро. Тек ће да буде боље. Најбоље.
НАЈБОЉЕ
 Добра је заштита истосполног општења, али ви можете отићи и корак даље. То је моја топла препорука. Организујте организацију организационих циљева која ће се залагати за могућност разноврсног полног општења. Под разноврсним сматрам биолошки разноврсно, разних врста - биљних и животињских. Зашто не дозволити човјеку да се понекада забави са својом овцом, кравом или било којим другим живинчетом? Зашто не дозволити младом бубуљичастом, адолесценту, пубертетлији, да општи нпр. са једном тиквом, није битно које врсте. Може бити и тиква - Бундева, а може бити и тиква Безгуза, не треба бринути адолесцент ће јој сам направити гузицу и предати се благодатима сексуалних слобода. Или зашто не дозволити поакнаном младићу да буде у срећној вези са ребром радијатора, цурици са краставцем, или тропскије, јужније са бананом, ионако ће гурати банану јужније.
Кад су цвјетале љубави

Ако би се случајно појавили којекакви фићирипчићи, који би устали против вас и ваше организоване организације организационих органских циљева, ви се браните општељудским напредком. Веома моћна ријеч – НАПРЕДАК. Користите је. Констатнто је употребљавајте као да сте Константин. Објасните да је прије само 30-ак година било незамисливо, непојмљиво, да два мушкарца буду пар и да усвајају дјецу, а да је то данас сасвим нормално, чак пожељно, уобичајено. Точак напретка вуче цивилизацију напријед. Точак се котрља, мељући под собом све оне који нису спремни да прате његову враголасту центрифугу. То је општељудски прогрес. Нестајање у настајању. И будале и паметни у истом колу, ђавоље напредне центрифуге. Ако се опиреш, постајеш будала, узалудна ти је борба, точак сурово меље. Зато се пустимо низ стихију, пустимо се регресу – прогресу. Точак се креће. То је сигурно. Само остаје питање, котрљајући се, иде ли напријед или назад? 

0 коментара:

Постави коментар

 
;